Despre noi

In “Diverli Espectáculos” fabricam cea mai ampla gama de gonflabile, structuri infantile si atractii pentru copii. Fabricarea este realizata in intregime la mana in urma unei traditii artizanale prin care a devenit atat de cunoscuta zona din Cabanes, in Castellón de la Plana, in acest sector.

 

Experienta noastra de peste mai mult de 15 ani a terminat modelarea produselor si serviciilor noastre la cea mai inalta calitate, din acest motiv productele noastre au trecut cele mai stricte examene de calitate si securitate cerute de Uniunea Europeana, precum iso9000. De asemenea NE dedicam la inchirierea de aparate, atractii, castele gonflabile si alte produse pentru diverse spectacole.

 

Dorinta noastra este de a surprinde in fiecare zi cu modele noi, atractive si spectaculoase. Servim toate cererile clientilor. Ei pot personaliza comanda la culoare, marime si forma.

Suntem o companie dinamica si activa; vrem sa exindem produsele si serviciile noastre cu un scurt timp de fabricare, oferind cea mai buna relatie de calitate-pret.

 

Avem tot ce e nevoie pentru festivitati, sarbatori si evenimente speciale. Vedeti ghidul nostru si informatii utile pentru a va oferi un profit maxim investitii dumneavoastra.

 

Unde sunt copii distrandu-se, acolo e Diverli!!

Ne puteti vizita pe www.diverli.com

Cereti oferta fara nici o obligatie!
Diverli, S.L. - Pol. Ind. Cabanes- C/Costa Rica s/n -12180 Cabanes, Castellón
Telefon: 0034.964.33.15.78 // 0034.696.11.26.32
e-mail: contacta@diverli.com // diverlidiverli@gmail.com

Sarbatoriti evenimentele cu Diverli: succesul dvs. este succesul nostru!

 

Singurul lucru care Nu il umflam este pretul!!