Politica de confidentialitate

Accesul la internet cu www.diverli.com se supune următoarelor condiții:

DIVERLI SL, cu sediul în Cabanes Industrial Estate · Avd.Costa Rica No. 17 · 12180 · Cabanes (Castellon), Spania, vă informează că deține numele de domeniu www.diverli.com

 

Textul, imaginile, sunetele, animațiile, software-ul, logo-urile, mărcile comerciale și alte conținuturi incluse pe acest site sunt proprietatea exclusivă a transmiterii DIVERLI sale, de distribuție, reproducere, stocare sau comunicare publică totală sau parțială trebuie să aibă consimțământul exprima acordul scris al DIVERLI.

Acest site poate include specificații incorecte sau erori tipografice, care vor fi corectate de DIVERLI posibil.

DIVERLI își rezervă dreptul de a face, în orice moment și fără notificare, modifica și actualiza informațiile de pe web, aspectul și condițiile de prezentare și de acces.

 

DIVERLI nu își asumă responsabilitatea care ar putea rezulta din utilizarea pe care utilizatorii fac informației și conținutul de pe acest site, sau aplicarea acestuia pentru a susține sau a sprijini orice proces sau de afaceri sau de decizie personala.

 

Comunicarea cu DIVERLI prin adresa dvs. de email, fie prin formele de pe acest site sau un link la dumneavoastră de e-mail "prezente în acestea, implică acordul pentru sunt incluse datele lor cu caracter personal la dosarele deținute de DIVERLI. Aceste date vor fi tratate sub responsabilitatea sa, în scopul de a rezolva intrebarea dumneavoastra, cu drept de interesat de acces, rectificare, anulare și opoziție cu privire la datele cu caracter personal conținute în dosarele, și poate revoca acordul în scris în orice moment (Legea 15/1999, din 13 decembrie, Protecția datelor cu caracter personal).

 

 

E-mail: contacta@diverli.com